Президентът на Черна гора Мило Джуканович ще бъде на официално посещение у нас

0
Мило Джуканович ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин
Мило Джуканович ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин

Мило Джуканович ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин

Президентът на Черна гора Мило Джуканович ще бъде на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен Радев.

Актуални теми от регионалния дневен ред и европейската перспектива на Западните Балкани, както и сигурността и енергетиката, се очаква да бъдат във фокуса на визитата Мило Джуканович в София, съобщиха от Президенството.

На 20 февруари, понеделник, от 10:00 часа на пл. „Св. Ал. Невски“ Румен Радев ще посрещне Мило Джуканович с официална церемония. Държавният глава на Черна гора ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин.

От 10:35 часа на „Дондуков“ 2 Румен Радев и Мило Джуканович ще проведат среща на „четири очи“, след което ще се състоят пленарните разговори между официалните делегации на България и Черна гора. В 11:50 часа двамата президенти ще дадат изявления за медиите.

В рамките на посещението си у нас президентът на Черна гора ще се срещне с министър-председателя Гълъб Донев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари