Преслава разгневи Митко Пайнера

0
Най-добрата певица на инженера разпуска цяла седмица в Дубай със сестра си
Най-добрата певица на инженера разпуска цяла седмица в Дубай със сестра си

Музикалният магнат Митко Пайнера е сърдит на най-добрата си певица Преслава, пише "България Днес".

Инж. Димитров се изнервил, че изпълнителката се отдала на едноседмична почивка в Дубай, вместо да заработва приходи за компанията му. Продуцентът е известен с това, че не обича подопечните му да излизат в дълги почивки, тъй като пропускат участия, които са източник на сериозни финансови постъпления. Затова и изпълнителите най-често излизат в отпуски след края на лятото, когато са изпратили успешния сезон. В средата на зимата ангажиментите са безброй, тъй като дискотеките в големите градове постоянно дават заявки за гостувания.

Въпреки това в средата на миналата седмица Преслава се озова в Дубай в компанията на сестра си Ивелина Колева. Двете се отдадоха на пълен релакс, плажове и обиколки по заведения за пробването на екзотични ястия. Приключението им продължи около седмица, което в попфолк средите е отчайващо дълго.

"Пайнера не приема добре толкова дълго отсъствие. Той е работохолик и очаква изпълнителите му да се трудят усърдно като него. Нищо чудно Преслава да бъде привикана в офиса му, за да дава обяснения за дългото си отсъствие. За него всички казват, че е строг, но справедлив. И точно така е успял да изгради империята си. Освен това не трябва в нито един момент да е прекалено мек с певиците си, тъй като ще му се качат на главата", коментираха пред вестника източници от музикалния бизнес.

Още тази вечер Преслава се завръща на музикалната сцена. Добричлийката ще гостува в популярна столична дискотека, за да заработи отново хонорар.

Любопитен момент е, че днес е голямото завръщане и на друга популярна певица от "Пайнер". Райна реши да излезе в творческа почивка, която продължи повече от месец. Пилето на попфолка забегна към Куба, обявявайки, че се отдава на учене на испански език. Нейното отсъствие е било прието далеч по-добре от Пайнера, тъй като Райна и без това през последните години почти няма участия. Певицата промени и музикалния си стил, който не се приема добре от почитателите на жанра. Райна възстановява клубните си изяви в Търговище и ще е интересно да се види дали е претърпяла някаква промяна.

"Благодаря на "Пайнер", че ми дадоха този шанс да пътувам за по-дълъг срок", коментира фолкпевицата, намеквайки, че е получила благоволение от шефа за екзотичното бягство. Не е ясно дали от фирмата толкова благосклонно са приели решението на Преслава временно да загърби кариерата си и да се отдаде на почивка в трудни времена.

И все пак тя заслужава почивка, тъй като има месеци, в които има по 25 участия и именно умората и денонощните пътувания бяха сред основната причина да отслабне толкова драстично.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари