Преслава отмаря в Тайланд след новогодишните участия

2
Певицата се отдаде на почивка
Певицата се отдаде на почивка Снимка: Инстаграм

Певицата се отдаде на почивка

Фолк звездата Преслава спази традицията си да посрещне първите дни на януари на топло, на някоя екзотична дестинация. От години веднага след участията си по Коледа и Нова година, които са задължителни за големите имена в жанра, певицата се отдава на почивка, пише Труд.

Това се разбира от многобройните снимки и видеа, които тя качва в социалните мрежи, за да зарадва своите над 720 000 последователи. Този пък Преслава почива на остров Пукет в Тайланд, а компания ѝ правят дъщеричката ѝ Паола и половинката ѝ - бизнесменът Павел Лазаров.

Очаква се актуалната изпълнителка да се завърне на клубната сцена към края на януари, а феновете остават в очакване и на новите ѝ проекти, сред които са планирани музикален албум и голям концерт, с който да отбележи 20 години на сцена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Ртъу
    Браво на чалгаджийката!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари