Преслава отново излиза от "ВИП брадър"

0
Фолкпевицата Преслава ще напусне риалити шоуто "ВИП брадър" до 2 дни
Фолкпевицата Преслава ще напусне риалити шоуто "ВИП брадър" до 2 дни

Фолкпевицата Преслава ще напусне риалити шоуто "ВИП брадър" до 2 дни, научихме от "България Днес".

И сега, както първото й отказване от участие в телевизионното предаване, причината е пътуване в чужбина. От много време певица номер 1 в попфолка има планирано участие в Белгия. В столицата Брюксел тя ще гостува на местен клуб, който се посещава предимно от българи, и затова е ангажирана да забавлява мигрантите ни. Заради пътуването физически е невъзможно Преслава до остане в шоуто.

По-рано през този месец изпълнителката на десетки хитове реши да излезе от къщата, като се смяташе, че това ще е окончателното й решение. Официално тогава беше обявено, че причината за решението на певицата е, че понася трудно сложните взаимоотношения в къщата и се опитва с всички сили да стои встрани от скандалите. Фолкпевицата призна, че й е много трудно да номинира някого от другите участници, тъй като няма нито един съквартирант, който да се държи зле с нея. Преслава заяви, че осъзнала, че все повече участието в шоуто й тежи, и обяви желанието си да напусне къщата. "Не се вписвам в правилата на играта и не мога да се справя с всички", аргументира се тогава изпълнителката.

Съквартирантите я изпратиха с аплодисменти, а след нейното излизане къщата потъна в мълчание. Биг брадър взе решение да уважи молбата й, а повечето от съквартирантите останаха видимо шокирани от новината.

Пред Ники Кънчев Преслава призна, че е свикнала много с всички съквартиранти, обикнала е някои от тях и те ще й липсват много. Тя разкри, че за нея "ВИП брадър" е била страхотна емоция. За свой фаворит за победител в шоуто певицата посочи Гъмов, тъй като го е харесала най-много. Това пък даде повод на продуцентите да завихрят голяма любов между певицата и актьора.

"България Днес" още тогава пророкува, че ще се стигне до такъв сценарий, тъй като Преслава имаше предварително организирано пътуване до Германия, където отново пя пред български мигранти.

След повторното си завръщане в къщата изпълнителката продължи практиката си да излиза навън и да ходи на участия в нощни заведения. Така например тя гостуваше в дискотека в Студентски град в столицата. За петък вече Преслава има планирано участие в нощен клуб в центъра на София, така че тя не се задържа във "ВИП брадър" колкото другите съквартиранти. В събота изпълнителката лети за Белгия, така че няма как през това време да участва в телевизионното шоу.

При подписването на договора за участието й още в началото е било уговорено изпълнителката да може свободно да излиза, за да спазва професионалните си ангажименти. Затова и Преслава не изглежда напрегната и свръхемоционална, защото не е изолирана от външния свят и добре знае какво се случва извън къщата.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари