Премиерът събира шефовете на службите

0
Това ще стане утре, съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров
Това ще стане утре, съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров Снимка: БГНЕС

Това ще стане утре, съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров

Премиерът Гълъб Донев ще събере утре на съвещание шефовете на службите. Това съобщи главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров.

Той даде повече информация за инцидента с кортежа на главния прокурор, който стана тази сутрин на пътя София - Самоков. По неофициална информация на пътя е било поставено взривно устройство, което е избухнало. Гешев пътувал заедно със семейството си в брониран джип, съобщи NOVA.

Вдигнати са всички сили, които са необходими за провеждане на мероприятията по изясняване на случая. На място има представители на ГДНП, директорът на Националната полиция главен комисар Илков, представители на Жандармерията, ГДБОП. Формиран е щаб, министър Демерджиев е в постоянен контакт с всички служби и е информиран за развитието на действията, които предприемаме. Формиран е щаб с всички служби на МВР, които имат отношение по случая, както и представители на НСО и ДАНС, обясни Петър Тодоров.

В утрешния ден министър-председателят Гълъб Донев провежда съвещание в МС, в което ще участва както министър Демерджиев, така и представители на службите на МВР – ГДБОП, ГДНП, Жандармерия, НСО, ДАНС, Прокуратурата. Информацията ще бъде обобщена и ще се предприемат действия. Оттук нататък ще изпълняваме всички действия, които прокуратурата ще дава по случая”, каза Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари