Премиерът назначи проф. Мариела Модева за заместник-министър на туризма

1
От 2019 година досега тя е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда
От 2019 година досега тя е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда Снимка: БСП

Тя е професор по обществени комуникации и информационни науки, дългогодишен преподавател в Университета по библиотекознание и информационни технологии и в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Със заповед на министър-председателя Кирил Петков на длъжността заместник-министър на туризма е назначена проф. д-р Мариела Модева. Тома съобщи Правителствената информационна служба.

Тя е професор по обществени комуникации и информационни науки, дългогодишен преподавател в Университета по библиотекознание и информационни технологии и в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

От 2019 г. досега е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда.

Била е член на Националния съвет за опазване на недвижимите паметници на културата към Министерството на културата, както и съветник на министъра на регионалното развитие и благоустройството по въпросите на опазване на недвижимите културни ценности; европейски програми и проекти за развитие на културния туризъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    русенец
    "От 2019 г. досега е директор на Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. И такова НПО ли имало? Изобщо в София някой работи ли нещо смислено или се издържа в държавната администрация и в НПО-тата? Не можем да изхранваме толкова търтеи!
  • -1
    1
    daskal
    Заместник-министър на водопад.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари