Община Благоевград: Кирил Петков и свитата му нахлуха в Аквапарка без разрешение

2
Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение
Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение Снимка: БГНЕС

Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение

Бившият премиер Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е разрешение в сградата на Аквапарка в Благоевград, която е не само публична общинска собственост, но и е затворена със заповед, тъй като е опасна за ползване.

Това е не само грубо неспазване на закона, но и с действията си Петков е застрашил живота на граждани и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното съоръжение без законово разрешение. На място, по сигнал веднага са се отзовали служители на общинския „Инспекторат“, които са опитали да предотвратят незаконосъобразното нахлуване, но са спрени от охраняващите бившия премиер служби на НСО. Припомняме, че общински „Инспекторат“ неколкократно е залавял крадци на мястото на опасния обект, за които сме сезирали МВР и Прокуратурата. В тази връзка, от Община Благоевград припомняме, че законите важат за всички!

Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всякакви предизборни прояви там се допускат само с разрешение от местната власт с цел именно безопасност за здравето на присъстващите. Ако такова разрешение бе поискано по установения ред, то щеше да се получи със съответните инструкции за спазване на безопасност.

Всеки е добре дошъл в община Благоевград, включително и Кирил Петков, стига да спазва законите и правилата, съобщиха от Община Благоевград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    2
    ФАКТ
    ВСИЧКО, докоснато от кумунягите е в разруха! Рушлямските боклуци от БКП=вгъZZраждани са вредни за бъдещето на България! Слава на нашата братска Украйна!
  • 4
    1
    123
    отрепка ! ! !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари