Прекъснаха делото срещу шофьора, който уби Паоло

1
Прекъснаха делото срещу шофьора, който уби Паоло
Снимка: Блиц

Делото на шофьора убиец Георги Сапунджиев, който в понеделник прегази 4-годишния Паоло, бе прекъснато преди броени минути, пише Блиц". Причината е очакваното получаване от сектор "Арести" на епикризата на Сапунджиев, която трябва да бъде изпратена по факс до съда, съобщава регионалният сайт Starozagorci.com.

Според адвокатa на Сапунджиев - Георги Георгиев, обвиняемият трябва да бъде незабавно опериран, тъй като, ако това не бъде направено, има риск той напълно да загуби слуха в лявото си ухо.

В момента делото е в процес на изчакване на епикризата, за която защитата настоя да бъде представена в съда. Адвокатът на Сапунджиев заяви, че обвиняемият не заслужава най-тежкото наказание, за което съдът настоява, а именно - задържане под стража, тъй като "престъплението е извършено по невнимание".

По отношение на своя клиент Георгиев добави още, че той нито ще се укрие, нито по някакъв друг начин ще застраши протичането на делото. Самият Сапунджиев запази пълно мълчание през цялото време. Прокурор по делото е Румен Арабаджиков, а съдия е Красимира Дончева.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари