Прекалено много знам, за да лежа в затвора! Благодаря Ви, прокурор Бецова!

0
За два часа, откакто е качен във Фейсбук, колажът е споделен над 300 пъти
За два часа, откакто е качен във Фейсбук, колажът е споделен над 300 пъти Снимка: Facebook

Колаж на бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, който днес бе оправдан на първа инстанция по делото за  укриване на данъци, стана популярен в социалните мрежи днес.

Колажът показва билборд с лика на Бисеров и послание: "Прекалено много знам, за да лежа в затвора! Благодаря Ви, прокурор Бецова", всичко това – придружено от лата на ДПС и прокуратурата. За два часа, откакто е качен във Фейсбук, колажът е споделен над 300 пъти, пише Дневник

По-рано днес Софийският градски съд оправда Христо Бисеров по делото за укриване на данъци в особено големи размери.

Преди две години производството започна срещу бившия депутат и сина му и бе за пране на пари, за което им бе запорирано имущество на обща стойност 1.55 млн. лева. Впоследствие обаче разследването се стопи до укриване на данъци, за което е и обвинителният акт.

Прокурор по делото срещу Бисеров е Боряна Бецова, за която преди време посланикът на Франция у нас Ксавие дьо Кабан попита във Фейсбук "Боряна Бецова каква ябълка е".

Вчера на извънредно заседание на Висшия съдебен съвет правосъдният министър Христо Иванов поиска срещу нея да започне дисциплинарно производство, защото е прекратила преписка срещу бившия министър на инвестиционното проектиране от кабинета "Орешарски" Иван Данов. В защита на Бецова вчера се изказа лично главният прокурор Сотир Цацаров, който я определи като добър обвинител и посочи, че заседанието на ВСС е точно в деня, в който тя произнасяше пледоарии по делото срещу Бисеров.

"Ще ви припомня, че Бецова не е толкова черна, независимо от това, че един посланик си позволи да напише в Туитър: "Гнила ябълка ли е Боряна Бецова", каза вчера Цацаров.

Ivan Chervenkov/Facebook

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари