Предстоящият 11.11 - безпрецедентно събитие в историята на Земята

2
Започвайки сутринта на 12-ти ноември, много хора ще почувстват дълбоко желание да преобърнат напълно живота си, други ще тръгнат по своя път с подновена сила, а трети ще почувстват голямо вътрешно объркване
Започвайки сутринта на 12-ти ноември, много хора ще почувстват дълбоко желание да преобърнат напълно живота си, други ще тръгнат по своя път с подновена сила, а трети ще почувстват голямо вътрешно объркване

За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат напълно и окончателно активирани

Заедно с Предстоящият 11/11 идва безпрецедентно събитие в историята на Земята! За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат напълно и окончателно активирани. Същите, които са били деактивирани преди хиляди години, пише TrafficNews.bg

Ето как ще изглежда пристигането на Новата Земя:

"Човешкото същество, за да се издигне, трябва да го пожелае в сърцето си, цялостно и осъзнато" По този начин ще възстановим това, което ни принадлежи само по себе си, а именно паметта за това кои сме ние и за какво сме дошли на Земята, както и способностите, които са ни присъщи. За хората, които са будни, възстановяването на тези спомени и способности е една благословия. Мнозина копнеят за това от години. Онези, които все още са закотвени в старата енергия, могат изведнъж да се потопят в дълбок вътрешен хаос.

За тези, които не намират смисъл и правилните възприятия, които не разбират процеса, това явление по скоро ще ги изплаши отколкото да окаже положителен ефект.

След тази дата хората, които работят в услуга на Светлината, ще трябва да единят усилията си, за да помогнат на другите да интегрират процеса 11/11 в себе си.

Всеки от нас трябва да се подготви предварително за този момент, както Учителят Кутхуми съветва с тези препоръки:

1. Търсете вътрешен мир. 5 Минути пълно мълчание на ден, за да слушате гласа на сърцето си.

2. Приемайте съзнателно слънчевата светлина с намерението да приемете нейната лечебна и повишаваща честотата сила.

3. Поемете в посоката, посочена ви от гласа на сърцето. Това, което сме, се проявява в наши дни повече от всякога. Падат превръзките от очите ни, които ни държаха слепи, падат бариерите, които ни ограничаваха, сега се срутват. Най-накрая, много от нас се усмелиха да направят това, за което сме дошли тук, в това измерение.

4. Практикувайте максимално откъсване от старите ограничаващи модели. Изоставете мислите, навиците и реакциите, които все още подхранват старата енергия, опитвайки се да ги превърнете в светлина чрез любовта.

5. Насърчавайте любовта във всички взаимоотношения, тези, които обичаме най-много, и тези, които ни свързват със страха, също. Последните са тези, които ще ни повдигнат най-много, ако успеем да ги изкъпем с любов и приемане.

6. Позволете си да пропуснете в себе си енергията, която слиза на земята. Нейната роля и влияние в нашите фини тела е огромно. Тази енергия съдържа голяма трансмутираща сила, която ни освобождава и свързва в единение.

7. ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ЕДИН-ДРУГ. Визуализирайте Съюза с всичко, което Е. Когато дойде времето, ще получим Велика светлина в себе си. Тази светлина носи кодовете за активиране, които трябва да запомним и ще променят Изцяло живота ни, първо вътре и после ще видим всичко това вън от нас.

Това са кодове с много висока вибрация. Колкото по-висока е самата вибрация през този ден, толкова по-хармоничен ще бъде входът на Светлината и нейното установяване във всеки един от нас.

Можем да се подготвим, както препоръчва Учителят Кутхуми, но освен това този ден трябва да се посветим особено на грижата за собствената ни енергия, за вътрешния баланс, за поддържане на вибрациите.

Най-препоръчителни са дейности като медитация, ходене на слънце и контакт с природата. Особено трябва да избягваме всичко, което ни откъсва от нашата същност.

Трябва да се храним умерено, опитвайки се да не ядем храни с ниска вибрация, като месо или трансгенни зеленчуци и да изпълняваме физически упражнения, които да ни помагат да активираме притока на кръв, тъй като Светлинните кодове ще се пренасят чрез кръвта, от сърцето до останалата част на тялото ни.

Активирането ще се извършва през целия ден, но ние ще възприемем напълно неговите ефекти едва на следващия ден, след като сме спали минимум шест часа.

Започвайки сутринта на 12-ти ноември, много хора ще почувстват дълбоко желание да преобърнат напълно живота си, други ще тръгнат по своя път с подновена сила, а трети ще почувстват голямо вътрешно объркване.

Ефектите ще варират в зависимост от степента на развитие на всеки един и съпротивлението, на които се противопоставят на процеса на промяна, който всички ние ще изпитаме така или иначе.

Целта на това активиране е да сложим край на ограниченията, които на самите нас ни пречат да се развиваме и пробуждаме.

Това не е намеса в свободната воля на хората. Става въпрос за премахване на ограниченията, които са ни наложили преди хиляди години, когато някои объркани същества решиха да се намесят в нашия еволюционен процес, програмирайки ни в една 3Д матрица, задвижвана от Луната.

На 11/11 ще има Значително активиране на свещените ни кодове, но няма да е последното. Големи събития ни очакват зад ъгъла, само трябва да ги посрещнем с желание за промени и извисяване, да ги приемем с любов, без страхове и притеснения, защото царството на Светлината идва на Земята и това заслужава да бъде един Голям празник за нас и душите ни.

11/11 - Нека бъде Светлина!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари