Предприятия не могат да си платят тока и газа, изпадат в ликвидна криза

0
За това предупреди Константин Стаменов, представител на БФИЕК и КРИБ
За това предупреди Константин Стаменов, представител на БФИЕК и КРИБ Видео: NOVA

Бизнесът е написал писмо до енергийния министър заради очакваното ново поскъпване на синьото гориво

Предприятия не могат да си платят тока и газа и изпадат в ликвидна криза. За това предупреди Константин Стаменов, представител на БФИЕК и КРИБ пред NOVA

Заради очакваното ново поскъпване на газа бизнесът е написал писмо до държавната администрация, до енергийния министър и до борсата. А компенсациите за електроенергия, бизнесът очаква след 30-40 дни.

Предприятията не могат да генерират такива приходи, че да си платят тока и газа”, каза Стаменов в предаването „Денят на живо с Наделина Анева”. „Предприятията каквото генерират като приходи, ще трябва да дават всичко за ток и газ. Няма да има пари за заплати, суровини, за доставчици”, обясни Стаменов.

Бизнесът ще апелира за това компенсациите да се платят веднага.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    18
    6666666666666666666666
    Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • 0
    17
    до 16
    Определено не се разбираме и това ме натъжава. Естествено, че политиците са функция на народа. Прост народ - тъпи политици, слаба държава! А кое е по-лесното, непознати приятелю? За кого предлагаш да гласувам за да не я карам по лесното? :)) Ама вярно си много щастлив човек.:((( Благодаря за пожеланието за леката нощ!
  • 0
    16
    Русенец
    Явно не разбираш или не искаш да разбереш- марсианци няма да дойдат да ни управляват. Политиците са ни функция ат народа. И в следващите народни събрания ще бъдат същите политици. А най- лесно е бай- ганьовското “ всички са маскари”. Лека вечер!
  • 0
    15
    до 14
    Извинявай, помислих, че се майтапиш.:) Аз казах : всички , които в момента са в парламента са маскари, по-конкретно са за изгаряне живи на мегдана защото са безкрайно вредни за България. Казах, и това, че сегашното правителство е най-марионетното, че даже през соца сме нямали толкова зависимо правителство. Виж, приятелю, ти си щастлив човек ! Безкрайно ти завиждам. Хубава вечер и бъди здрав!:)
  • 0
    14
    Русенец
    Напротив, написах ясно че подкрепям правителството защото от много години това е първото независимо от Русия правителство. Ти обаче не казваш кого подкрепяш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари