Предмети, които носят нещастие в дома ни!

0
И нещата далеч не се изчерпват само с маските
И нещата далеч не се изчерпват само с маските

За някои хора се превръща в традиция да носят в дома си по нещо от всяко място, до което са успели да се докоснат.

Експерти по интериорен дизайн са категорични, че всяка вещ, която принадлежи на различните култури и вярвания носи и различна енергия със себе си, пише Jenata.org

Има положителни сувенири, но има и отрицателни.

Сред враговете, които окачаме по стените и секциите в дома си са африканските маски. Причината за негативното им въздействие върху собствениците им е, че в тези предмет се вселяват информации за връзки с духове и задгробни сили. Разбира се, не всички африкански маски са „заредени“ с лошотии. Има и такива с положителни енергии. Ако обаче не сте сигурни точно какъв предмет е станал ваше притежание по-добре не бързайте да украсявате с него жилището си. Спиритуалистите са категорични, че е много опасно да се окача на стената маска, която е донесена директно от Африка. В нея може да бъде заложена енергията на раздяла, конфликт и дори за смърт. Малко е плашеща идеята, но ако наскоро сте имали смъртен случай в дома си, помислете дали някъде нямате сувенир от континента на пустините и сафарито.

И нещата далеч не се изчерпват само с маските. В кожите от убити животни също се съдържат „болестотворни“ агенти. Препарираните животни или насекомите допълнително влошават домашната атмосфера.

Изключително важно е да държим в кухнята си само здрави прибори. Освен че с нащърбените ръбове можем да си причиним прорезни рани, в тях се съдържа много отрицателна информация. Колкото и да са скъпи или любими, чиниите и чашите трябва да се изхвърлят, ако по тях се е появил дефект.

Не дръжте книги от жанровете ужаси, трилъри и психо-истории в спалнята си, ако искате да сте здрави и щастливи и да цари разбирателство в цялото ви семейство. Причината е, че съдържанието по страниците може да обсеби човек, докато той е най-беззащитен по време на съня си. Доказано е, че картините с морски бури и природни бедствия също могат да се пренесат реално в човешкото ежедневие и да го облъчат по неприятен начин с големи последствия.

И накрая – колкото по-просторно пространство поддържате в дома си, толкова по-голям ще става имунитетът ви срещу злите сили. Освобождавайте се от излишните материални придобивки и се обграждайте само от положителни.

Източник: Jenata.org
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари