Пребиха русенец с щеки за билярд на улица "Плиска"

1
Побоят е станал блок „Академик“
Побоят е станал блок „Академик“

Побоят е станал блок „Академик“

Във Второ РУ - Русе се разследва сигнал за сбиване, извършено на 15 януари около 20:30 часа в град Русе, на улица „Плиска“, пред блок „Академик“.

Според сигнала, двама мъже, на които пострадалият е посочил имената, са нанесли побой на 21-годишен русенец. Те са го удряли по главата и тялото с щеки за билярд.

На място е изпратен екип на Спешна помощ, който е откарал пострадалия в УМБАЛ „Канев“. След преглед му е оказана медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

По случая е започнато разследване в хода на образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    15
    Тире
    https://www.facebook.com/reel/321446913556853?s=yWDuG2&fs=e
  • -1
    14
    vladko
    „Побоят е станал блок „Академик“.... awa dunavmost pishi malko po tai, koi e prebil bloka tui onui, u redakciqta samo mangali ot trite gylyba li bachkat, ko stana ko
  • -2
    13
    До КОИ САИЗДИРВАНИТЕ
    Няма издирвани, не се издирват,а защо така навеждаш да изглежда,че е, е много жалко. Къде прочети? Никой не се е крил. Тоз дето го водят за бит е именно наглеца който е започнал скандала зад блока и се е стигнало до болница и кой е той? А защо не се казва,че е наранил още повече другото лице и е прието в болница заради него и че само двама са се били,а третия се опитвал да ги спре ? Интересно поднесена новина...
  • 1
    12
    до 7
    Съдейки по минусите, явно много си се засегнал от коментара за „подлеза“. Добре, че не беше написал „прелеза“.
  • 6
    11
    Твоето име
    На 09.12.2023 скочили на едно момче организирано няколко лица "мъжкари" едновременно пред Шоурум и ... , а сега единия от тяхната компания е първия пострадал... Нещо започват да се навръзват нещата и става ясно кое как и защо. Търси ли си го някой, напада ли, удря ли без причина, после си получава заслуженото. Не бъдете агресивни и преднамерени, живота не е лош, а сам човек си го създава какъв да е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари