Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката

10
Брутален побой над младеж в русенско заведение показа клип, разпространен в социалните мрежи
Брутален побой над младеж в русенско заведение показа клип, разпространен в социалните мрежи

Видео показа пореден случай на агресия в Русе

Бияч от Русе кара жертвата си да му целува краката – това показва видео, което се разпространява в социалните мрежи

В коментарите към видеото се споменава името на бияча – Джан. Явно той взима пример от пернишкия “герой” Васил Михайлов, който за кратко беше под домашен арест, а сега отново е в ареста след много сигнали за побои, коментира Gospodari.com.

Подходът, който биячът в Русе използва, е същият, както се вижда и на кадрите.

С публикуван пост във фейсбук, насилникът на име Джан Махмуд се опитва да се оправдае. Ето какво пише той: 

"Относно клипа който беше публикуван днес с мое участие моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията която направих в момент на гняв което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев) на хората около него и неговото семейство за психическите травми които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня, на всички хора занимаващи се със спорт.

Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент но никога не съм работил там.

Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката която допуснах", завършва поста. 

Публикацията събра множество осъдителни коментари и закани. Към нея се присъедини и друг потребител, който сподели, че също е бил жертва от на агресивния русенец. Вследствие на нанесен от него побой е получил счупване на реброто и множество натъртвания и охлузвания, става ясно от разкритията за действията на насилника. 

Предстои да се разбере дали случаят ще предизвика реакцията на компетентните органи. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    29
    !@#$
    Няма такова нещо, като българин от турски произход. Има циганин, който се турчее защото все трябва да се прилепи към някоя нация. И няма такова нещо, че не подлежи на съдебно преследване! Навършил ли е 16 години си носи цялата наказателна отговорност. По случая с Иво Бонев - чл.325 ал.2 от НК. Мисля, че се предвижда до 5 години затвор. В другия случай имаме счупено ребро. Вече говорим за средна телесна повреда чл.129 от НК. Отново се предвижда ефективен затвор. Айде да видим прокуратурата каква ще я свърши.
  • 10
    28
    copi pasta
    тоя "бияч" бие страхливи и неосъзнати как да се пазят индивиди ,дето вярват на даскалиците,но и такива "биячи" , майстора си намират ,само една дясна кука и ги няма :Д
  • 17
    27
    Teхасо
    Знаете ли кой е единствения адекватен изход в такъв случай?! Потърпевшите правят таен сговор. Някой устройва и уговаря среща/капан с бабаита (да е сам!) под привидно благовиден и привлекателен за него претекст и си разчистват сметките. Завинаги. Подробностите не е нужно да коментирам, всеки със сиво вещество в главата се досеща. Държава и общество нямаме. Господарите ни ментори от най-голямата демокрация в света имат смъртно наказание все още в доста щати и раздават брутални присъди за подобни изстъпления. Ако животното няма мозък и съвест да се превъзпита, поне ще има страх.
  • 19
    26
    Адолф
    Малко ми оставаше, и щяхте да бъдете свободни от разни Асан-ОВЦИ и Мюмюн-ОВЦИ.
  • -20
    25
    Асан
    Разбрали са се кат мъже :))))))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари