Пребиха председателя на българското дружество в Струга

0
Бекир Кадриески е в болница в тежко състояние
Бекир Кадриески е в болница в тежко състояние Снимка: Facebook / Bekir Kadrieski

Бекир Кадриески е в болница в тежко състояние

Председателят на българското дружество в Струга Бекир Кадриески е станал жертва на побой в родния си град, се разбира от публикации във Facebook страницата на пострадалия, съобщи Фокус.

Според неофициална информация, той е "нападнат от 3-4 местни лица в заведение, обиждан многократно и пребит“.

В момента Кадриески е в болницата в Струга, оставен сам в стая без лекарски надзор. Според Facebook страницата "Изгрей, зора на свободата“, пострадалият има затруднения с дишането и болки по цялото тяло.

Според коментари в страницата на Кадриески, той има смътни спомени какво се е случило. "Нападнат е от двама, пребили са го жестоко. Едвам говори...“, пише потребителят Мария Гамишева.

Според публикации в българските медии, той е бил съборен на земята и ритан. Бил е обиждан с думите "мръсен българин“.

Съгласно информацията, Кадриески е гражданин на РСМ и няма български паспорт. Но декларира, че има българско самосъзнание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Не че нещо
    Бекир, а? Българин и половина. Да се жалва в "майка Турция".
  • -5
    4
    ти читателю
    си абсолютен малоумник без никаква идея как точно стоят нещата. Ама никаква. Македония е огледало на украйна спрямо Русия. Изобщо няма да се учудя , ако стане въоръжен конфликт. Всъщност го очаквам. А на теб предлагам да отидеш в Македония и да си поръчваш Българска музика по техните механи и се хвали че си Българин. Ще ядеш шутове до пръсване. Глупак и трол си ти.
  • 5
    3
    читател
    Просто тролче, няма нишо , ама нищо общо между ситуацията Русия/ Украйна и България/ РСМ !!!! Украйна, в частност Украинците, никога не са имали Руско самосъзнание, както е в случая с РСМ. На българите на територията на РСМ, с насилие, с течение на над столетие вече, тотално им е промит мозъка! За това "БЛАГОДАРНОСТИ" на СССР/ Русия и СФРЮ/ Сърбия ....!
  • -4
    2
    123
    Нашите украинци пак се изявиха.
  • 13
    1
    северен
    северно македонците възпитават едно поколение в омраза към България, но това ще се обърне срещу тях самите. ще се самоизядат в един момент тези ограничени дебили
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари