Пребиха дете инвалид заради дълг

0

В руския град Екатеринбург следователи изясняват обстоятелствата около побой, нанесен от трима колектори над 11-годишно дете инвалид, чиято майка дължи 300 000 рубли.

Пострадалият петокласник твърди, че нападателите го причакали в асансьора, поискали майка му да върне парите и го пребили. На свой ред родителката твърди, че не дължи подобна сума.

Позовавайки се на майката на пострадалото момче - Ирина Н, Life.ru съобщава, че мъжете са следили хлапето в продължение на няколко дни, след което влезли в контакт с него. Накрая го приклещили в асансьора на дома му и го пребили.

Глеб е особено момче. Посещава специализирано училище, защото има психични проблеми, понякога получава епилептични пристъпи, малко изостава в развитието си”, разказва Ирина.

Обикновено се прибира от училище около 17:10–17:20 часа, но в него ден се забави. В 18:00 часа се прибра вкъщи мръсен и бит. Каза, че са го попитали кога майка му ще върне дълга си от 300 000 рубли и са го набили.

"Живеем на деветия етаж. Те са се качили с него, спрели са на третия етаж и са започнали да го налагат. Момчето ми разказа, че същите тези хора преди ден са го залели с алкохол”, казва още майката.

Жената е категорична, че не дължи никакви пари. Именно тази сума обаче взела на заем близначката й, която през 2011 година си купила кола.

Фамилията на сестра ми е същата като моята, рождените ни дати са еднакви, тя е регистрирана на този адрес”, добавя Ирина.

По думите й, сестра й върнала въпросната сума, но по непонятни причини през 2015 година дългът й е бил изкупен от една от най-големите колекторски фирми в Русия.

 

 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари