Андреа: Мисля да родя дете

0
Известната певица изрази желание бъдещото ѝ дете да бъде момче
Известната певица изрази желание бъдещото ѝ дете да бъде момче Снимка: Андреа / Facebook

Известната певица изрази желание бъдещото ѝ дете да бъде момче

Андреа внезапно обяви, че възнамерява да стане майка и това решение няма да остави равнодушни нито феновете, нито последователите й в социалните мрежи.

В един подкаст, блондинката направи ясно изказване: "Мисля да родя дете". Решението й бе горещо посрещнато от обществеността и привържениците й в социалните мрежи.

Това не е всичко - Андреа изрази желание бъдещото ѝ дете да бъде момче, вероятно с цел да покаже на бившия си партньор какво означава да бъде истински мъж, особено ако е обещал нещо на жената до себе си. Нейният бивш приятел, Кубрат Пулев, преди няколко месеца стана баща на втора дъщеря.

Андреа призна, че вече любовта не е централният елемент в живота й. "За мен първо място заема музиката, професията ми", сподели тя.

Въпреки това, в новият видеоклип към нейната песен, изпълнителката се представя със секси облекло и провокативна поза на леглото с балдахин. В клипа се появява и млад и привлекателен мъж, Анже Межан, който е един от най-известните словенски модели в момента. Запознанството между тях се разви по време на общи фотосесии. Въпреки това, дали това ще се превърне в нещо по-сериозно от просто сценична емоция, остава да се види.

Андреа продължава да изненадва феновете си и да върви по своя път, доказвайки, че личният и професионален живот могат да се променят напълно. Остава да видим как ще се развие тази нова глава в живота на изключителната певица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Ася
    Когато копирате чужди статии малко се интересувайте колко е достоверна написаната информация! Защото Кубрат Пулев стана баща за втори път, но не на момиченце, а има син този път. Казва се Спартак.
  • 2
    3
    ¹²³⁴⁵
    из мислите на един куродъх мендил.
  • 8
    2
    Do1
    То детето ще е с някакви сериозни увреждания от начина на живот на това пластмасово плашило.
  • 11
    1
    дд
    недей продължавай да се напиваш да лазиш по дискотеките
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари