Правят удароустойчива версия на Samsung Galaxy S7

0
Смартфонът ще получи и по-мощна акумулаторна батерия
Смартфонът ще получи и по-мощна акумулаторна батерия Снимка: GettyImages

Корпусът на флагмана Galaxy S7 не е много здрав. Дори при падане от сравнително малка височина стъклените панели на смартфона се покриват с пукнатини, а работоспособността на екрана на дисплея може да бъде нарушена. Сега се появи информация, че Samsung разработва удароустойчива версия на Galaxy S7, която ще бъде защитена от подобни инциденти, пише Kaldata.com.

Според данни от индийския магазин Zauba, производителят вече тества модела Galaxy S7 с индекс SM-G891A. Същият индекс в смартфона Galaxy S6 Active означава повишена устойчивост и не е трудно да се досетим, че това ще бъде новият Galaxy S7 Active.

Новият Galaxy S7 Active най-вероятно ще получи добра защита от удари, падане и потапяне във вода, съответстваща на сертификатите MIL-STD-810G и IP68. Освен това комуникаторът се очаква да получи по-мощна акумулаторна батерия в сравнение с 3000 и 3600 mAh в Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Това е напълно възможно, понеже Galaxy S6 Active бе оборудван с акумулаторна батерия с капацитет 3500 mAh.

Според тази информация новият модел ще има 5,1-инчов дисплей и ще струва $359,99. Тази цена няма нищо общо с реалната цена на новото устройство и означава само експортната сума за Индия.

Останалите характеристики на Galaxy S7 Active едва ли ще се различават от оригинала - QHD дисплей, процесор Snapdragon 820 или Exynos 8890, 4 GB оперативна памет.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари