Позиция на Булвария за прекаленото забавяне на сервизно обслужване на лизингов автомобил

3
Автомобилът се намира на вътрешен охраняем паркинг и в момента търсим начин той да бъде преместен в закрито помещение
Автомобилът се намира на вътрешен охраняем паркинг и в момента търсим начин той да бъде преместен в закрито помещение

Позиция на Булвария ЕООД по повод публикация в Dunavmost

"Информацията, че лизинговият автомобил “гние” на открит паркинг не отговаря на истината. Автомобилът се намира на вътрешен охраняем паркинг и в момента търсим начин той да бъде преместен в закрито помещение.", пише официалния дилър на автомобилната марка във връзка с оплакването на русенец в Dunavmost - “Русенец: Колата ми гние на открит паркинг във Варна”.

Представяме ви позицията на официалния дилър на Opel в България:

Искрено съжаляваме и се извиняваме за причиненото неудобство, но сме направили всичко необходимо и което зависи от нас като дилър и сервиз, за да решим проблема с повредената част на автомобила и да остане клиентът удовлетворен. Още с констатирането на проблема, реагирахме незабавно и предприехме бързи мерки за отстраняването му. Забавянето на сервизното обслужване е свързано с моментна липса на оригинална резервна част, която е задължителна за гаранционно обслужван автомобил - изискване и стандарт на всеки производител. Причините за тази текуща липса са изцяло извън обхвата на Булвария ЕООД и касаят вериги на доставки на производителя извън България. Отнесли сме случая на най-високо ниво, включително до вносителя София Франс Ауто, от където също ни е отговорено, че необходимата резервна част за момента не е налична и проблемът е извън техния контрол. Всичко това е комуникирано с клиента и той е информиран за всяка стъпка за решаване на проблема.

На клиента е предоставен заместващ автомобил, който е на негово разположение във Варна и той единствено трябва да го приеме и да дойде на място, за да си го получи. До момента той не се е възползвал от тази опция, но може да го направи по всяко време. Информацията, че лизинговият автомобил с повредената част “гние” на открит паркинг не отговаря на истината. Автомобилът се намира на вътрешен охраняем паркинг и в момента търсим начин той да бъде преместен в закрито помещение, за да отговорим максимално на очакванията на клиента.

Като дългогодишен, водещ и изряден дилър на марката Opel в България, който обслужва хиляди клиенти и автомобили, полагаме огромни усилия за максималното удовлетворение на нашите клиенти и винаги ги компенсираме за проблеми, които не можем да решим веднага. При сервизно обслужване винаги се отнасяме към автомобилите им с грижата на добър и лоялен стопанин и по професионален и отговорен начин. Никога не бихме си позволили да бавим и ощетяваме, който и да било клиент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Никой
    Мръсни мошеници.
  • 13
    6
    LOL
    хахахаха какъв отговор само! Забележете - автомобила не гниел на открит паркинг, това било невярно твърдение, но в момента търсели начин да го приберат на закрито. Ми този отговор само потвърждава на 100% написаното от потърпевшия. Стискам му палци да ви осъди ама до такава степен, че да му изплатите остатъка от лизинга. Видно е, че освен нагли от Булвария са и изключително глупави (направо тъпи) щом са решили да публикуват този отговор.
  • 10
    5
    умрелия Opel
    Булвария ли сте кво сте не ва знам , ама тези обяснения граничат по олигофрения с обясненията на некадърната ни община за орязването на парите за водния цикъл!! Кой малоумик го измисле това "На клиента е предоставен заместващ автомобил, който е на негово разположение във ..............Варна ".ШШШШ алоооууу дебили, човекът е от Русе, кво да прави във Варна с вашия супер автомобил, квартира ли да си наема, апартамент ли да си купи докато му оправите количката........Нямам думи просто за такива редки л...а като вас!
  • 12
    4
    Имало начин
    Абе, хубавото е, че въпросните засегнати четат сайта и можело да реагират, ама след месеци нищоправене. Всички такива тарикати са за съд! Ако собственикът не ги осъди, би било равносилно на подкрепа на тази практика.
  • 18
    3
    Русенец
    Автосвят са същите лешпери. Сервизът е под всякаква критика и са нагляри! Тези псевдо дилъри вън! Като нямаш сервиз айде чупката!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари