Пожарникари и полицаи спасиха живота на жена в Хасково

0

Жената е приета в болницата в Хасково, където по данни на медиците е стабилизирана

Благодарение на предприети незабавни съвместни действия на екипи от полицията и пожарната в Хасково, жената е откарана в болница в Хасково и настанена за лечение.

На 10 юли към 21:00 часа съседи подали сигнал, че не са я виждали от няколко дни. Те били много обезпокоени, защото жената живеела сама. Веднага към адреса били насочени служители на районното управление и огнеборци, там пристигнал и медицински екип. На място те установили, че вратата на апартамента ѝ е заключена, но при огледа забелязали отворен прозорец. За да не се разбива вратата, двамата пожарникари – инспектор Веселин Бекяров и младши експерт Георги Мечков, веднага решили да използват автостълбата. Така те успели да проникнат в апартамента, в който заварили жената да лежи на земята в безпомощно състояние.

Заедно с полицаите спасителите пренесли пострадалата до линейката. Тя е приета в болницата в Хасково, където по данни на медиците е стабилизирана, но все още има риск за живота ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари