Пожар в задната част на зала „Филхармония“ в Русе

0
За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са отработили 12 сигнала
За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са отработили 12 сигнала Снимка: Dunavmost / Архив

За изтеклото денонощие екипите на пожарната в Русе са отработили 12 сигнала

Оказвали са техническа помощ за: отстраняване на надвиснала ламарина от блок в жк „Чародейка“; надвиснала антена на покрив на адрес на ул. Боримечка; отводняване на складово помещение на ул. Разлог; надвиснала ламарина над фасадата на блок на ул. Ангел Кънчев; премахване на паднала част от дограма закачена върху дърво на бул. Скобелев; отстраняване на опасно надвиснали клони от дървета на ул. Ангел Кънчев и бул. Скобелев.

Гасили са един пожар без причинени щети, възникнал в отпадъци в задната част на зала „Филхармония“ в Русе и два с нанесени материални загуби – единият в къща в с. Дряновец, а другият в автомобил, възникнал по време на движение по главния път I – 5.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари