Пожар в павилион за закуски в квартал "Здравец"

0
Късо съединение в климатика подпалил търговския обект
Късо съединение в климатика подпалил търговския обект

В събота за времето от 12:13 до 12:40 часа служители от Първа РСПБЗН - Русе с два автомобила са пратени на сигнал за пожар в таванска стая в къща на улица "Кръстец" в Русе, но произшествието е било ликвидирано от собствениците преди пристигането на екипите на адреса.

Вчера преди обед служители от Първа РСПБЗН - Русе с два автомобила са реагирали на сигнал за пожар в спомагателна постройка-гараж, в русенския кв. Средна кула, местността „Мерата-2“. Запалването е загасено с около 1000 литра вода на площ около 20 кв.м., като огънят е причинил щети на мебели и покъщнина. Гаражът е спасен.

Оказало се е, че до инцидента се е стигнало, след като собственикът е обгарял пчеларски рамки, които са се запалили.

По-късно следобед за времето от 15:52 до 16:40 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе с един автомобил е пратен за гасене на пожар в павилион за закуски на улица "Проф. Баларев" в Русе. Запалването е загасено с помощта на около 1000 литра вода на площ около 2 кв. м., като са нанесени щети по прозоречен климатик, опушени са стени и таван. Причината била късо съединение в климатика.

Вечерта в 19:27 часа е постъпило обаждане за пожар в спомагателна постройка-свинарник, намираща се в град Мартен, местността „Мочурището“.

За гасене са пратени служители от Втора РСПБЗН в Русе с два автомобила и екип от РСПБЗН - Сливо поле. Запалването е било ликвидирано с около 5000 литра вода на площ около 300 кв. м., като е унищожена паянтова постройка. Причина, според огнеборците е късо съединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари