Пожар на къща в град Борово

0
Екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 5 сигнала за пожари в рамките на изминалото денонощие / Снимката е илюстративна
Екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 5 сигнала за пожари в рамките на изминалото денонощие / Снимката е илюстративна

Екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 5 сигнала за пожари в рамките на изминалото денонощие

В 8:27 часа два екипа на РСПБЗН - Бяла са изпратени на сигнал за пожар в къща в град Борово. На място е установено, че е възникнало запалване в стая, в резултат на късо съединение в нагревателен уред. При инцидента са нанесени щети на черна и бяла техника. Няма пострадали хора.

За времето от 9:57 до 12:50 часа служители от РСПБЗН - Две могили са реагирали на сигнал за излизащ дим от покрив на къща в село Чилнов. При отиване на адреса огнеборците са установили, че става въпрос за тлеещи греди от между етажна конструкция на къщата, възникнало вследствие на късо съединение в ел. инсталация на сградата. Обхванати са били около 6 квадратни метра от дървена конструкция.

В 13:33 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е реагирал на сигнал за горящи сухи треви на адрес в село Червена вода. Огнеборците са потушили запалването на площ от около 500 квадратни метра. При произшествието не са нанесени щети.

Вечерта в 19:34 часа служители от РСПБЗН - Бяла са се отзовали на сигнал за запалени дрехи в стая на къща на адрес в град Бяла. На място е установено, че запалването е възникнало, вследствие на детска игра със запалка. Няма пострадали.

Между 20:25 и 21:30 часа служители от Първа РСПБЗН са гасили пожар в сухи треви в района на село Пиргово, преди населеното място, от двете страни на асфалтов път. Пожарът е ликвидиран на площ от около 9000 квадратни метра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари