Пожар на автомобил пред блок „Трансстрой“

0
Унищожен е двигателят на колата
Унищожен е двигателят на колата

6 пожара са гасили огнеборците през почивните дни.

Вчера за времето от 11:46  до 12:40 часа  екип от Първа  РСПБЗН - Русе е гасил пожар в сухи треви и храсти в до стадиона кв. Долапите. Произшествието е ликвидирано на площ от около 1100 кв.м., без щети.

От 12:53 до 13:25 часа екип на Втора РСПБЗН - Русе е гасил пожар в лек автомобил “Фиат Браво“, на ул. "Воден", пред бл. „Трансстрой“. Късо съединени е била причината за запалването, унищожен е двигателят.

Вечерта от 17:30 до 18:40 часа, още един пожар в сухи треви е вдигнал на крак огнеборците. Произшествието е възникнало в с. Пиргово зад бензиностанция. Пожарът е потушен на площ около 2200 кв.м, като не са нанесени щети.

На 14 април за времето от 13:07 до 13:45 петима служители от Първа РСПБЗН-Русе с един автомобил са били изпратени да гасят пожар, възникнал в сухи треви и храсти в квартал Средна кула. При произшествието няма пострадали хора и нанесени материални загуби. Същият ден в 15:41 часа беленските огнеборци са се отзовали по сигнал за горяща селскостопанска постройка в село Джулюница. При пристигане на място се установява, че гори навес. По данни на стопаните пожарът е възникнал от запалени отпадъци в близост до дървени греди на навеса. Пожарът е изгасен. Няма пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари