Пожар изпепели къщата на семейство с две деца в село Българене

0
Не знам дали е неписан закон, но нещастията не спират по светлите празници!
Не знам дали е неписан закон, но нещастията не спират по светлите празници!

Семейство в село Българене остана без дом, след като къщата им пострада след пожар

Сигнал за инцидента е бил подаден вчера в РСПЗН – Ловеч, като на място са изпратени три пожарни автомобила. При пожара са изгорели покривна конструкция 20 квадратни метра и домашно имущество. Спасена е съседна сграда и домашни птици, съобщават от пожарната.

Днес във Фейсбук групата „Забелязано в Ловеч“ беше отправен апел за помощ на пострадалото семейство. Джени Малинова написа трогателен апел да се помогне на пострадалото семейство:

“Не знам дали е неписан закон, но нещастията не спират по светлите празници! Днес се обръщам към всички вас да подадете ръка за семейство в село Българене, което тази нощ остана на улицата без дом. Огънят изпепели цял един живот. Две деца са без дом и без дрехи. Рано сутринта след потушаването на пожара, кметът на селото е облякъл със свои дрехи таткото, той е опърлен и останал само по бельо! В това трудно време на останеш на улицата, е повече от кошмар!

Нека покажем, че сме праведни и добронамерени, защото съдбата не пита, кой кой е и бие през ръцете, когато най-малко очакваме! Кметство Българене, Йордан Дончев и аз ви молим за помощ!

Дечицата са момиченца – едната на почти 6 г., другата госпожица почти на 8.”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари