Пожар избухна на самолетоносача "Адмирал Кузнецов" в Русия

0
Руски държавни медии съобщиха днес за пожар на борда на единствения руски самолетоносач
Руски държавни медии съобщиха днес за пожар на борда на единствения руски самолетоносач Снимка: pan.bg

Руски държавни медии съобщиха днес за пожар на борда на единствения руски самолетоносач

На "Адмирал Кузнецов", един от флагманите на руските военноморски сили, е избухнал "лек пожар" по време на ремонтни дейности в корабостроителница в северното пристанище Мурманск. ТАСС и РИА Новости съобщиха новината, цитирайки ръководителя на държавната Обединена корабостроителна корпорация Алексей Рахманов. Той уточни, че пожарът на борда на самолетоносача, който е подложен на основен ремонт, е бил потушен бързо и няма пострадали, предаде БТА.

Забавяния и злополуки помрачиха работата по ремонта на "Адмирал Кузнецов", която започна през 2017 г. и първоначално се очакваше да приключи миналата година, отбелязва АП. Най-малко един човек загина, а 12 получиха наранявания, след като пожар избухна на самолетоносача през декември 2019 година. Предходната година кран падна на палубата на кораба, след като плаващият док, на който той беше закотвен, започна да потъва и причини неуточнени щети.

През юни Рахманов каза пред руски медии, че очаква самолетоносачът да бъде готов след ремонта в началото на 2024 г. - почти три години по-късно от първоначално предвиденото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    до 13
    Прости му, всеки с комплексите си.:) В неговият етнос е прието да се онождат който както свари, предполагам го е приел болезнено.:)
  • 0
    14
    до 12
    Не, майка ти е заплождана от турчин. Тя се нарича Хатиже, нали?:)
  • 3
    13
    до 12
    За турци никой не говори, освен тебе. Рязан ли си? От къде тези комплекси? При нас мъжете не се ебат един друг. Не е, като на юг от Босфора. Съболезнования! Дано ти мине сфинктера по-бързо.
  • -3
    12
    do 9 русенеца
    да не те е ебал турчин като малък тебе? някакви комплекси носиш....
  • -2
    11
    No one
    1въпрос за ватниците По кое време не сме могли да напускаме България?По времето на турското робство, когато българите са ходили да търгуват.Или по времето на комунизма,когато всички ни завиждаха за хубавия живот. Нищо лично ,но малките мозъчетата на копейките не могат да вдянат ,че това което сме учили в училище за Русия няма нищо общо с реалността.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари