Потресаващите истории на насилените състезателки по джудо

0
Треньорът по джудо твърди, че е на възраст и е загубил еректилните си рефлекси
Треньорът по джудо твърди, че е на възраст и е загубил еректилните си рефлекси Видео: Нова Телевизия

Потресаваща история за блудство в столично спортно училище, разказа репортер на Нова телевизия.

За нея сигнализира родител на едно от пострадалите момичета, който съобщи, че учителят по джудо Симеон Ценев е блудствал, както с дъщеря му, така и с други деца. Всичките му жертви са били между 13 и 16 години.

Блудствените действия са продължили при някои месеци, дори година.

Днес ученичките крият лицата си, защото не могат да изтрият срама от тях. Те разказаха, че Симеон Ценев ги е заключвал в стаята си, целувал ги е, прегръщал ги е, уж искал да им прави традиционните масажи, но им махал сутиените, пускал им порно, опипвал ги.

И всичко, по думите им, започвало с обещания да ги направи световни шампиони. Майка на една от жертвите на Ценев разказа, че в един момент дъщеря й отказвала да ходи на училище, натрупала много отсъствия и минало много време, докато разбере каква е причината за случващото се.

От своя страна учителят Симеон Ценев заяви, че всичко е лъжа. На въпрос какво може да го възбуди в едно 13 – годишно дете, той отговори: „Погледнете ме и си отговорете сами. Аз съм на възраст, на която съм изгубил еректилни рефлекси“.

Колегата му, Борис Борисов, треньор, сподели, че му правило впечатление, че Ценев има по-специално отношение към някои от момичетата, но не си и помислял, че може да ги насилва.

Директорът на спортното училище заяви, че е пусната забрана Ценев да влиза в сградата. Той съобщи, че имало слухове, че учителят е насилвал деца още през 90-те години.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари