Наш треньор по джудо блудствал с националки

0
Гаврите ставали по време на спортни лагери и в треньорския кабинет /снимката е илюстративна/
Гаврите ставали по време на спортни лагери и в треньорския кабинет /снимката е илюстративна/

Треньор на спортен клуб "ЦСКА джудо и самбо" е блудствал с непълнолетни състезателки, едната от които е изявен национал по бойни изкуства, съобщава в. "Телеграф".

Гаврите ставали по време на спортни лагери и в треньорския кабинет до залата по джудо в комплекс "Червено знаме", твърди изданието, като се позовава на близки на потърпевшите деца. Момичетата отивали в стаята на треньора за масажи след травми, където наставникът им пускал порно и ги опипвал.

Скандалът ескалирал в средата на декември 2015 г., когато бесен родител нахлул пред пълната с около 40 състезателки зала и се нахвърлил да бие треньора Симеон Ц., на 65 г., разказали пред вестника очевидци на скандалната случка.

Васил Вутев, директор на Държавното спортно училище "Ген. Вл. Стойчев", посочи, че е разпоредил достъпът до залата да бъде прекратен и е уведомено Министерството на младежта и спорта.

Версията на наставника е, че е натоварил прекалено много талантливите състезателки, които не са издържали заради крехката си възраст и са искали да се отърват от него

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари