Потъваме по план, вече сме се окопали до ушите в калта на дъното

4
На Територията нищо ново, уважаеми сънародници!
На Територията нищо ново, уважаеми сънародници!

На Територията нищо ново, уважаеми сънародници!

Потъваме по план, вече сме се окопали до ушите в калта на дъното, малко остава! По-добрият свят ни чака! Или чужбина, изборът е наш, защото разумният избор да кажем „СТИГА”, явно не ни устройва, ние сме доволни!

Бог да пази България!

Какво се случи през седмицата:

- Съдът окончателно оправда бившия кмет на Трън, който рани дете с джипа си. Детето е без далак и с половин черен дроб. Но кметът е невинен, детето е виновно! В България дали си жертва или престъпник зависи изключително от общественото ти положение!

- Разбрахме, че основният проблем на България не бил корупцията, а липсата на работна ръка. Ей, напълни се Територията с мързели, които не искат да работят за 400 лева на месец. Но пък на ден само от корупцията при обществени поръчки отиват едни 600 милиона лева. Ама те не са ни проблем, пари има, въпросът е да си от правилната страна на даването!

- България отчете успехи с корупцията пред Съвета на Европа. Вероятно техническа грешка е накарала един от известните сериозни сайтове за новини да обяви новината като: „България отчете успехи с корупцията пред Съвета на Европа!”. Лапсус, така да се каже. От друга страна, успехите са много лесни в това отношение, достатъчно е просто да решат три дена да крадат по-малко и успехите веднага ще си проличат!

- Разбрахме от Председателя на ДПС, че всички българи трябва да инвестираме също като Почетния председател Доган. Защо не, питам аз? Незабавно мога лично аз да ви консултирам за изгрева на Слънцето, за обществените нагласи, за живота общо и в частност, срещу скромен едномилионен хонорар. След няколко консултации веднага започвам да инвестирам. Добре, че Карадайъ бей ни отвори очите какво да правим, за да сме успешни. А....забравих, трябва и да си направим партия, да сме от ДС и да крепим правителството...

- Продължава кампанията по убеждаването на материала, че здравето им е най-скъпото нещо за управляващите, затова трябва да си плащат допълнително. Включително безработните българи. За държавните служители, политиците и некои общности това не важи – те са безценен ресурс и държавата им покрива осигуровките. Българинът обаче, понеже е прост, не може да осъзнае защо трябва да плаща все повече и повече, а да получава все по-малко. Ей, неук народ, не разбират как политиците мислят за него!

- Изпълненията на Данчето Софийска в ремонти на улици и площади в София шокираха материала. Без наговаряне повечето столичани стигнаха до изводите, че май по-добре да си ходят по разбитите улици, отколкото да гледат новаторските творчески решения и изпълнението на ремонтите. Шокът е за всички! Данчето обаче е доволна! Защо не? Строителството е от най-печелившите дейности. За някои! 30 % от милиони са си 30 %!!!

- Досадните майки на деца с увреждания продължават да протестират, въпреки игнорирането от страна на властта. Че какво искат те, бе? Защо не се съгласят децата им кротко да си отидат или да страдат като всички останали на Територията? Откъде накъде ще искат живот за децата си? То това пари струва! А парите са нужни за нов национален стадион, отсега си представете колко фешън ще изглежда Боко Слънцето, като реже лентичката на откриването! Пожертвайте се за благото на Партията! Стига протести!

- Обществените поръчки за самолети, които се сборват във въздуха, продължават. Решението ще е политическо – то и няма как да е друго, след като и със свещ не може да се намери някой от управляващите, който да разбира нещо! Но пък узнахме, че Наоми Кембъл чака Министъро да си прибере комисионната, за да я покани на вечеря!

- Цените се повишиха драстично, но това не е новина на Територията. Докато мрем по къщите, а не на протести по улиците, значи проблем няма! Всичко е точно!

- Една четвърт от трудоспособните българи искат да работят в чужбина. Да се махат, аман от недоволни, тъкмо само верният матриал ще остане. Е, малък проблем кой ще работи, ама ето, 200 милиона африканци са се запътили към Европа, ще намерим решение!

- Разбрахме, че Пеевски е невинен, най-изрядният данъкоплатец на Републиката. А комисията за борба с корупцията /или за корупцията, не си спомням добре/, иска агентурен апарат – то що народ има да си плаща спокойствието, не е истина, хора трябват за тази работа, хораааа! И заплати, естествено!

На Територията нищо ново, уважаеми сънародници!

Потъваме по план, вече сме се окопали до ушите в калта на дъното, малко остава!

По-добрият свят ни чака! Или чужбина, изборът е наш, защото разумният избор да кажем „СТИГА”, явно не ни устройва, ние сме доволни!

Бог да пази България!

Автор: Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари