Пострадалият при трудова злополука в Русе е с 20% изгаряния

0
Работникът е настанен в отделението по пластична хирургия на болница "Медика"
Работникът е настанен в отделението по пластична хирургия на болница "Медика"

Сигналът за инцидента е постъпил на 19 май малко преди 21:00 часа

Изпратеният полицейски екип е установил, че 46-годишен работник е пострадал по време на производствен процес във фирма, намираща се на бул. "България" в Русе, предаде БНТ

Когато е отварял крана за изпускане на пара от външна инсталация се е прекъснала тръба, вследствие на което мъжът е получил изгаряния в областта на корема и долните крайници.

Той е бил настанен в отделението по пластична хирургия на болница "Медика". От Инспекцията по труда уточниха, че са извършили проверка, която е установила, че работникът е с трудов договор.

Бил е инструктиран за безопасност по време на работа, имал е 15-годишен стаж. Бил е сам по време на инцидента. Предстои да се разгледа документацията на машината, но се предполага, че тя е дала дефект, което е довело до злополуката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари