Пострадалата учителка: Не се случва за първи път този ученик да се държи така

2
Според преподавателката ученикът има неконтролируемо на моменти състояние
Според преподавателката ученикът има неконтролируемо на моменти състояние Видео: NOVA

Изключителна популярност в интернет придобиха кадри, които показват как ученик упражнява насилие над свой учител. Сцената се разиграва в часовете по английски език на един от 9-те класове в пловдивското средно училище "Паисий Хилендарски". 

Останах твърде изненадана от агресията и самото поведение в момента, в който след изпитване ученикът получава тройка, а той е мислил, че ще има двойка. По-късно разбрах, че е преекспониран клипът в интернет и социалните мрежи. Бях шокирана и не бях решила да правя доклад до директора. На ученика не му е първият път, в който се държи по този начин, има неконтролируемо на моменти състояние”, каза пострадалата учителка Мария Георгиева пред камерата на NOVA.

Ние знаехме за неговото проблемно поведение. С него работят педагогическият съветник и психолог. Има такива прояви, има и подобрение, но тези три месеца, през които той е ученик при нас може би не бяха достатъчни за поправяне на неговото поведение”, посочи директорът на училището Илия Къртев.  

От РУО – Пловдив ще настояват за среща с родителите на момчето и институциите за набелязване на адекватни мерки спрямо него.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари