Поставят проблема за домашното насилие на кръгла маса

0
Достатъчни ли са мерките за защита на пострадалите?
Достатъчни ли са мерките за защита на пострадалите? Видео: NOVA

Мероприятието ще бъде открито от Мария Габриел

Мерки за борба с домашното насилие и насилие, основано на пола, предава NOVA. Проблемът ще бъде поставен на кръгла маса, която ще открие вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел.

Очаква се да бъдат обсъдени редица въпроси, свързани с това как може да бъде предотвратено насилието и достатъчни ли са мерките за защита на пострадалите.

Събитието е организирано от асоциация „Анимус”, а целта - да обедини усилията на държавните институции и неправителствения сектор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    до 1
    прав си ама понякога има и Vice Versa - където жената е нагла, нахална, обижда, кълне, тероризира емоционално, даже и посяга, заплашва че ще се оплаче ако нещо стане и това си продължава наистина има много невинни жени, които страдат то това, но има и мъже, и понякога на тях търпението им свършва най-накрая много мъже заслужават в затвора да ги изнасилват за това което са причинили на невинни жени, но има и доста жени, които си заслужават боя, да не забравяме това
  • 4
    1
    Юююю
    Надали вашата кръгла маса ще направи нещо!!!!!Що жени умряха от изроди!!!!Години наред няма закони!!!!Съдебната система е виновна!!!!В другите страни как има закони!!!!!Такива убийци трябва да им се отрежат ръцете!!!!Мръсни зверове.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари