Поставиха Алексей Навални в постоянна изолация

0
Правата за посещения на Навални са ограничени
Правата за посещения на Навални са ограничени Снимка: БГНЕС

Правата за посещения на Навални са ограничени

Руският опозиционен лидер Алексей Навални, който излежава присъда от 11 и половина години затвор, каза, че е преместен за постоянно в изолация. Правата му за посещения са ограничени, съобщи днес Би Би Си, предава NOVA. Той каза, че този ход е дошъл само четири дни преди планирано посещение на семейството му и че целта е да го накарат да замълчи. В профила си в Instagram, с помощта на адвокатите си, той написа, че няколко пъти е лежал в карцера, но най-дългото време е било 15 дни.

Навални беше вкаран в затвора по редица обвинения, включително измама и неуважение към съда, които според него са изфабрикувани. Той е държан в наказателна колония на 250 километра източно от Москва и беше арестуван през януари 2021 година, след като се върна в Русия от Германия, където беше лекуван от отравяне с нервнопаралитично вещество, в което той обвини руските власти. Навални е най-яростният опозиционен критик на руския президент Владимир Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари