Посрещнаха с хляб и сол първите руски войници в Беларус

3
Министерството публикува изображения на руски войници, посрещани с хляб и сол от жени, облечени в народни носии.
Министерството публикува изображения на руски войници, посрещани с хляб и сол от жени, облечени в народни носии. Снимка: Асошиейтед прес

Република Беларус предостави на руските сили възможността да използват територията ѝ в рамките на офанзивата срещу Украйна

В Беларус пристигнаха първите руски войници от новата съвместна войскова групировка на Москва и Минск, предаде Франс прес, като се позова на изявление от днес на беларуските власти.

"Първите руски войници, които ще участват в регионалната войскова групировка пристигнаха в Беларус", съобщи беларуското министерство на отбраната, без да уточнява броя на разположените войници, предаде БТА.

Министерството публикува изображения на влакове и на военни камиони, а също така и на руски войници, посрещани с хляб и сол от жени, облечени в народни носии.

Беларуският президент Александър Лукашенко заяви в понеделник, че Полша, Литва и Украйна подготвят терористични нападения и безредици в Беларус и обяви създаването на съвместната войскова групировка, припомня Франс прес.

Украинският президент Володимир Зеленски заяви във вторник, че Москва иска да намеси Беларус във войната в Украйна.

Република Беларус, която е в съюзнически отношения с Русия, предостави на руските сили възможността да използват територията ѝ в рамките на офанзивата срещу Украйна, но засега беларуската армия не участва в сражения на украинска територия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    До 1
    Не е ли по добре да стягат сфинктера,че хем разгромени,хем н.....,резил голям.
  • 3
    6
    Песимист
    Рашките си мислеха,че така ще бъде и в Украйна,но - греда,голяма и дебела...
  • 5
    5
    :)))
    Не само с хляб и сол, ами и с подчертано гъз гол.
  • 1
    4
    до 3
    Българският не ти е майчин език.:)
  • -2
    3
    до 1
    обръча последно време се растяга....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари