Посолството на САЩ: Предупредихме две лица в България за заплахи срещу тях

0
Един от разговорите е бил записан без тяхно разрешение
Един от разговорите е бил записан без тяхно разрешение Снимка: БТА

Преди няколко седмици Посолството на Съединените щати е получило информация за възможна заплаха срещу две лица

Това съобщават от дипломатическата мисия, предаде NOVA

"В конкретния момент решихме, че сме длъжни да предупредим въпросните лица за информацията, която достигна до нас. Посолството я сподели и с българските власти. В предаденото предупреждение не се споменава конкретно лице или партия и нямаме данни, които да предполагат, че има връзка с конкретна политическа формация. Оттогава не сме получили допълнителна информация за тази възможна заплаха", казват още дипломатите.

Те добавят, че са чули твърдения, че един от разговорите им е бил записан без тяхно разрешение.

Преди около месец журналистът Атанас Чобанов и общинският съветник в София Борис Бонев съобщиха, че са получили сведения за заплахи срещу тях. Не уточниха откъде им е дадена тази информация, но отбелязаха, че тя идва от "чужди служби".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари