Последният туит на Чадуик Боузман - най-харесван в историята на Twitter

0
Става въпрос за публикацията, в която официално се съобщава за смъртта на актьора
Става въпрос за публикацията, в която официално се съобщава за смъртта на актьора

Светът бе покрусен от новината за смъртта на известната филмова звезда от “Черна пантера” – американския актьор Чадуик Боузман почина на 43-годишна възраст след четиригодишна битка с рак на дебелото черво.

Тъжната новина беше потвърдена от официално изявление, публикувано в профила на актьора в Twitter, предава БГНЕС.

Съобщението, публикувано в петък, и потвърждаващо смъртта му, се превърна в най-четената публикация в историята на социалната мрежа, съобщи Twitter.

„Истински боец, Чадуик издържа през всичко това и бе част от филмите, които толкова много обичате“, се казва в съобщението. „От “42-ри”, “Капитан Америка: Войната на героите”, “Отмъстителите: Война без край” и “Черната пантера”, и още няколко, – всички те бяха заснети по време на и между безброй операции и химиотерапии“.

Откакто е публикуван в петък вечерта, туитът е спечелил 5,8 милиона харесвания. “Това число,” – съобщават от Twitter, -“е най-високото в историята на социалната мрежа”.

Боузман, който придоби популярност с ролята си в „Черната пантера“, започна борбата си с рака през 2016 г. Здравето му в крайна сметка се влоши и той почина на 43-годишна възраст в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, заобиколен от най-близките си. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари