Последната голяма любов на Лили Иванова

2

Рокдинозавърът Ицо Петрофф разкри пред вестника на народа "ШОУ" коя е последната и най-голяма любов на естрадната прима Лили Иванова. "Не е Здравко Радоев, и Иван Пеев не е…", загатва той, а после издава кой е мъжът, превзел сърцето на голямата певица.

Петрофф е по своему уникален, неувяхващ и вечно актуален. В момента по предложение на известната фондация „Фрид Аймънс” той подготвя издаването на книгата си „Ехо за мравки”. Тя ще включва и 12 клавирни парчета по негови стихове и песни, написани само преди няколко месеца като безвъзмезден подарък за всички млади изпълнители, които искат да пеят неговите парчета.

След промоцията Петрофф ще отпраши към морето за куп ангажименти във Варна и на Златни пясъци.„ШОУ” го хвана малко преди това и той гръмна поредните „звездни бомби” от неизчерпаемия си арсенал. 

Ицо Петрофф разказа и историята на първия импресарио на Васил Найденов, убит преди години във Флорида със симулиран инфаркт. "Любо беше първият импресарио на Васко. Любо беше диджей и му уреждаше участията.

Не искам обаче това да се свързва априори с тяхна интимна връзка. По-точно е да се каже, че има и друг предполагаем любовник, освен известните, да не говорим за неизвестните", споделя Петрофф.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари