"Пощенска банка" придобива българския клон на "БНП Париба"

0
Финализирането на сделката се очаква в първите месеци на 2023-а година
Финализирането на сделката се очаква в първите месеци на 2023-а година Снимка: Пощенска банка

Финализирането на сделката се очаква в първите месеци на 2023-а година

"Пощенска банка" придобива българския клон на БНП Париба Пърсънъл Файненс съгласно подписаното тази седмица споразумение между двете дружества, съобщиха от Пощенска банка.

С финализирането на сделката, което се очаква в първите месеци на 2023-а година, "Пощенска банка" ще добави нова клиентска база към портфолиото си и нови възможности за кръстосани продажби и внедряване на иновативни дигитални решения за клиентите на двете финансови институции, се посочва в съобщението.

"Сделката за придобиването на клона на "БНП Париба Пърсънъл Файненс" в България е поредна стъпка към разширяване на пазарния ни дял и заемането на още по-силна и стабилна позиция в "голямата четворка" на банковия бизнес. Всички ние в "Пощенска банка" отчитаме това поредно придобиване като наистина голямо постижение, с което ще се превърнем в единствената финансова институция у нас, осъществила три поредни сливания за изключително кратък период – при това в една предизвикателна и променяща се среда, която само ни провокира да бъдем още по-големи победители. Убедена съм, че тази сделка ще се превърне в реален еталон на успеха, точно както преди няколко години успешно придобихме българския клон на "Алфа Банк" и "Банка Пиреос България", зададохме тенденциите за развитие и вдигнахме високо летвата на целия пазар", заяви Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на "Пощенска банка".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари