Портокали с червеи на промоция в "Кауфланд"

0

Може ли в портокали да има червеи?

На този въпрос отговарят потребители във Фейсбук, които се натъкнаха на шокираща снимка. Мъж, който опитал въпросните плодове, предлагани в промоция на веригата "Кауфланд", изразил възмущението си в социалната мрежа. Потребителят под име Ян Бибиян е качил снимки на червеи, излизащи от цитрусовия плод.

"Ето на какво се натъкнах днес. В „Кауфланд" пуснали някаква промоция от вчера ли е не знам от кога е, цяла кофа портокали ( и то доста голяма ) за 7 лв. Майка ми я купи снощи. Привидно портокалите изглеждат сочни и свежи. Изядох 2 портокала - бяха вкусни , третия който днес си обелих намерих ето тия червеи в него. За първи път виждам в екзотичен плод червеи. Чудя се да сигнализирам ли службите по „безопасност на храните" или да си замълча. Знам, че това е частичен случай и не във всички портокали има червеи, но ми стана неприятно", гласи коментарът на мъжа, открил червеите в портокалите.

Снимката с червеите възмути много хора и бързо се разпространи в интернет пространството. "Не си замълчавайте, а подайте сигнал", съветват много от приятелите на потърпевшия.

От текста на мъжа под снимките не става ясно дали портокалите са закупени в столицата или в някой друг град на страната.

* Коментарът на потребителя е без редакторска намеса.

Източник: Стандарт нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари