Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Поредното нахалство на един русенски полицай

0

Пиша Ви във връзка с това, че постоянно паркират всякакви шофьори пред работното ни място, а именно фризьорският ни салон и то на 4-5 метра от входната ни врата.

Досега все си премълчавахме, но онзи ден като отивах на работа и това, което видях преля чашата. Намерих паркирана кола на 1 метър от входната врата на фризьорския ни салон, а самата врата е широка 85 см. Оказа се, че въпросната кола е на съсед от блока и е полицай. Когато бутнах колата, за да се включи алармата, защото не знаех на кого е, излезе някаква жена на терасата и я помолих да си преместят колата, защото само мога да отворя вратата, а трябва и да извадя маса и 4 стола пред салона, тъй като плащаме наем за помещението и тротоара пред него.

Въпросната полицейска съпруга ми се развика и каза: "Това да не е докторски кабинет, че ще слагам маса и столове за чакалня" и се скри. Този полицай системно паркира на 3-4 метра пред салона и си оставя колата с дни, а понякога и със седмици. Има и други недоволни съседи, които търпят мълчаливо нахалството на полицая и семейството му. Пращам Ви и снимки от въпросния петък, 24 юни.

Автор: Нина Христова
(Автор: Нина Христова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари