Полицай от Русе: Ей, ама ти явно си наистина олигофрен

4

"Здравейте приятели, аз се казвам Владислав Илиев.

Искам да ви разкажа за поредната абсурдна ситуация в нашата държава и по-конкретно в град Русе, разиграла се днес на 13.07.2017 г. в 14:35 ч.

Спирам пред магазин по улица Плиска, като оставям колата си на аварийни светлини!

По-принцип знам, че там не е позволено спирането, но наистина ми се наложи само за 30 секунди да сляза от колата и виждам как един "ПАЯК" от община Русе спира зад мен, при което един господин слиза и започва да ми оглежда колата...

Аз разбира се, веднага отидох и му казах ,че веднага се качвам и ще я махна от там! Също така му обясних ,че ми се е наложило само за миг да сляза от колата, заради което се е получила конкретната ситуация.

Господинът ми каза добре, но първо си плати глобата от 20 лв. при колегата...

Веднага попитах въз основа на какво да платя 20 лв. при условие ,че той само слезе от "ПАЯКА". Нито е предприел някакви мерки спрямо колата ми, нито я е снимал или е показал намерението си да я вдигне, просто нямаше как да стане, защото аз бях до нея! И аз питам: "Вие от полицията ли сте?Акт ли ми пишете? Каква е тази глоба?" , а той ми казва,че трябва да платя, защото съм спрял неправилно!

И аз пак питам, ама вие фиш ли ми пишете или какво, и той пак не, налагаме санкция, защото сте спрял неправилно! И аз пак питам, вие полицай ли сте каква е тази глоба, кой ви дава право да ме глобявате за неправилно паркиране?

При което, държавният служител, когото виждате най в дясно. Почна да ме обижда да ми вика, че съм олигофрен и малоумник, щом не разбирам за какво става дума.

След което, аз естествено се засегнах от отношението и попитах, дали така се случват нещата в тази държава. След кратък разговор с господина той слезе от камиона и дойде да се саморазправя с мен на тротоара, като дойде и зае изпъчена мъжкарска поза и ми вика: "Тебе кой те е псувал бе, плащай парите веднага!".

Аз питам полицая (В средата на снимката) какво става тука, при което и той не издържа и почна да блъска по таблото на камиона и да ми вика7 "Ей аз до сега си мълчах, ама ти явно си наистина олигофрен" и продължи да ме обижда, да вика и да блъска по таблото на камиона.

Сега аз питам, като гражданин, който има бизнес в този град и като честен и постоянен данъкоплатец.. Така ли трябва да се случват нещата с обиди от страна на униформени господа и заплахи от шофьора на "ПАЯКА".

Искам само да кажа,че според мен, лабилни хора не трябва да работят в общински фирми, още повече да носят полицейска униформа и да изливат агресията си върху гражданите, които ,да не забравяме, че благодарение на тях, ви се плащат заплати.

Както виждате глобата ми за неправилно паркиране е наложена с касова бележка!?!?!?!?

Коментара оставям на вас!"

Владислав Илиев, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари