Поредните НАГЛИ ЛЪЖИ на Къртицата!

0
Скандалът в Нова телевизия продължава
Скандалът в Нова телевизия продължава

Васил Иванов написа опровержение на думите на Дарина Сарелска, която по-рано днес написа във Фейсбук, че той има кум в лицето на бивш главен секретар на МВР, за когото е правил материали.

Иванов напусна Нова тв и това той обясни с цензурата, която му налагала директорката на "Новини и актуални предавания" в Нова тв.

Представяме ви публикацията на Иванов от Фейсбук без редакторска намеса:

Поредните НАГЛИ ЛЪЖИ на Къртицата Дарина Сарелска!

Вижте заглавието, когато отворите статията : "Дарина Сарелска:"Аз репортажи за девера си не съм правила, Васил за кума си - да!

"Моя кум се казва Станислав Богоев. Работи като мияч на автомивка в кв. Борово. Не виждам какви репортажи мога да правя за него. Има ме с него на профила ми във фб на мач на Левски. НЕ МОГА ДА ПОВРВАМ, ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА МОЖЕ ДА РЪСИ НЕПРОВЕРЕНИ ФАКТИ ПО МОЙ АДРЕС.!

Всъщност може - тя така работи като директор на "Новини и актуални предавания". Носил съм бил "папки с готови данни и готови срс-та, записи, изнесени явно по незаконен начин и предоставени в съответната папка". За коя папка и материал става въпрос. НЯМА ТАКАВА ПАПКА. Ако Къртицата Сарелска не посочи - ще я подведа под съдебна отговорност. А аз и тя да се подложим на полигравско изследване! Аз всички документи, които събирам по дадени случаи ги съхранявам и нося за да ги покажа на оперативка - какво съм събрал и какво имам за някой престъпник. Разследващите журналисти имат различни начини да се сдобиват с документи. Аз това правя от 15 години. Събирам документи за престъпници. Къртицата също твърди, че съм правил материал за общински злоупотреби в община Девня. Отново НЕИСТИНА.

В община Девня правих материал за председател на общинския съвет, който преди да стане такъв е дължал данъци и наеми като бизнесмен и е прехвърлил фирмата си на клошар. Не познава кмета на Неделино. В подслушваните от ДАНС разговори с кмета ясно личи комуникацията й връзките й с него. Материалите са по делото в съда. Когато й казах, че знам, че е предавала информация Къртицата пребледня и смотолеви нещо от типа - аз съм от района, знаеш как е. Спомена и нещо от типа, че девер й си говорил с кмета Беширов.

Със Силва Зурлева чухме прокурорката за случая и за това кой е Къртицата. Аз ще застана на детектор на лъжата по всички тези въпроси и на въпроси - изпълнявал ли съм поръчки. Настоявам Къртицата да стори същото. Къртицата също твърдеше, че не е разпореждала да не се снимат кметове - два ясни записа пуснах. Имам и дълга кореспонденция с Марин Николов по темата - 5 страници в месинджъра на ФБ. Преди тази заповед, имах 15 кмета за година. Къртица...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари