Полузащитникът Кристиян Господинов подписа професионален договор с Дунав

0
Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от всички формации на русенци през годините
Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от всички формации на русенци през годините Снимка: Русе Медиа

Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от всички формации на русенци през годините

Полузащитникът Кристиян Господинов подписа днес своя първи професионален договор с отбора на Дунав за срок от три години. Младият футболист на „драконите“ е впечатлил ръководството със своето трудолюбие и добри изяви като като част от Дунав-2, както и с включванията си в основния състав през есенния полусезон.

Господинов е юноша на Дунав, като е бил част от всички формации на русенци през годините. Като част от Дунав-2 се превърна в основен състезател в Североизточната „Трета лига“. Треньорският екип на представителния отбор и ръководството на клуба са решили, че вече е време да се пристъпи и към решаване на въпроса с неговото дългосрочно бъдеще в клуба.

В следващите месеци, в зависимост от изявите на футболистите от втория отбор на „драконите“, е възможно на още играчи да бъдат предложени професионални договори, казаха от клуба, предаде Русе Медиа.

От миналата седмица пък бе въведена и практика представителната формация на Дунав и тази играеща в Трета лига да се срещат редовно в учебни игри, като по този начин треньорският щаб на първия отбор ще има по-пряк поглед върху развитието на най-младите футболисти в клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари