Получавала ли е Украйна самолети от нас?

0
Според различните информации България е единствената държава в НАТО, която разполага с този модел самолети
Според различните информации България е единствената държава в НАТО, която разполага с този модел самолети Снимка: Wikimedia Commons

Министерство на отбраната определи информации, че Украйна е получила 14 самолета Су-25, за които се подозира, че са български, като „хибридни информации“

По-рано днес различни български издания съобщиха, че Украйна е получила щурмовите самолети по суша и на части. Според публикациите част от тях били предоставени то България, информира bTV

„Министерство на отбраната няма да коментира“, отговориха от ведомството на Драгомир Заков.

Полско издание, както и украинската агенция NEXTA, твърдят, че самолетите са пристигнали в „насипно състояние“. Според различните информации България е единствената държава в НАТО, която разполага с този модел самолети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    darkaveng
    Каси, 13:45 | 27.5.2022 г. джендърче, разбрахме че си Идиот! Престани да ни го доказваш! Анадънму!
  • -11
    2
    Каси
    Ако не са давали крайно време е да започнат ДА ДАВАТ!!! Рук за джуджето Путлер! Слава на братска Украйна!!!
  • 11
    1
    русенец
    Вместо да коментира, МО може просто да строи на рульошката 14 Су-25 и да ги покаже. Иначе тази модификация в момента я има само в руската и нашата авиация. Та, ясно със самолетите, сега кажете и колко хеликоптера подарихте на украинците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари