Ивайло Мирчев: Нидерландия е готова да подари на България самолети F-16

1
Това пише в профила си във Фейсбук Ивайло Мирчев от "Демократична България"
Това пише в профила си във Фейсбук Ивайло Мирчев от "Демократична България" Снимка: ДБ

Това пише в профила си във Фейсбук Ивайло Мирчев от "Демократична България"

"Нидерландия е готова да подари на България самолети F-16, ако се съгласим да предоставим нашите МиГ-29 и СУ-25 на Украйна

Сега остава служебното правителство да не губи време и да стартира веднага този процес, като демонстрира, че наистина мисли за модернизацията на армията ни, а не как да обслужи Путин." 

Ивайло Мирчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    daskal
    Време е очите на сънародниците ми да се отворят широко и да видят, че тези американски представители от тази американска партия никога не се интересуват за благото и за народа на България, а все са с мисли за чужбина! Вместо да обработват общественото мнение да даваме като държава, тези американски представители да дадат личен пример и да заминат да воюват с шмайзер в ръка, с каска на глава и да се бият! Така дори тяхното сащническо посолство още повече ще ги оцени за ... както в онзи филм "за шепа долари повече" - "за шепа грантове повече"!
  • 3
    5
    Любезна
    Това е Нидерландия, която не ни иска в шенгенското пространство ли? Какво лицемерие.....
  • -1
    4
    Кажете на Костадинов
    да се откаже да е доброволец при Кадиров в руската армия. Украинците напоследък бъхтят яко и ако го убият в украинските поля , кой ще оглави вашата партийка ? Мислете бе ! И денгите ще спрат !
  • 8
    3
    ...
    боклук тлъст, да пукнеш дано ! мисли за достъпни, евтини дърва по селата. мисли за субсидии за да имаме мляко, месо, животновъдство, фермерство, свои плодове и зеленчуци. мисли за демографската тотална катастрофа а не за фашистката свръх бандитска и корумпирана усраина, тюфлек долен, купен и продаден. 7% при 30% активност на изборите. ти свиньо мръсна си представител на американското посолство и точно на половин квартал с една детска градина в София. нямаш абсолютно никакво право да грухтиш по медиите и да задаваш тон на полу мъртвата ни нация.
  • 0
    2
    сащ е агресор
    Този сащнически представител да иде лично да воюва, а не да пренася в жертва България! усрайна е лъгана години от агресора сащ! Ясе пак мирчедците е сащнически агент/шпионин, интересуващ се винаги от интересите на агресора сащ, но никога не го интересуват българите! Заминавай лично да воюваш, усрайна ще ри даде оръжие, защото в България е пълно с усраински дезертьори!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари