Полски Тръмбеш скърби за Драгомир Борисов

3
Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш "Млад огнеборец" и мечтаел да стане полицай
Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш "Млад огнеборец" и мечтаел да стане полицай Снимка: Facebook

Драгомир Борисов е бил участник в клуба на Полски Тръмбеш "Млад огнеборец" и мечтаел да стане полицай

"Днес ни напусна Драгомир Борисов (Доби). Участник в отбора "Млад огнеборец" и "Юньй спасатель" на състезанията в Русия и Азербайджан, момче със страхотен характер, дисциплина и заразителна усмивка!

Никой не заслужава да си отиде толкова рано!

Убийте скоростта, а не децата!

Бог да го прости! Съболезнования на близките!"

Съгражданката на Драгомир - Нели Сукова написа във фейсбук:

"Полски Тръмбеш потъна в траур след ужасна катастрофа със загинало 17-годишно момче. Петима младежи от града се прибирали от Велико Търново в сряда вечерта. Край Поликраище колата се удря в крайпътно дърво. На място е загинал Драгомир Борисов, една от младите надежди на Полски Тръмбеш за реализация в спорта и живота. Други са тежко ранени, а причините за поредната жестока пътна драма се изясняват. Поклон пред паметта на Драго и съболезнования на семейството, близки и приятели! Момчето искаше да стане полицай и жънеше успехи в кикбокса, дори успя да отиде в Лапландия!"

Първоначалната информация сочи, че колата е самокатастрофирала. Екипите на полицията и Спешна помощ, които са отишли на място, са установили, че колата е извън пътното платно. В нея е имало петима души, като единият е починал на място. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Значи
    Причините са в родителите , че така са ги възпитали и са им накупували мощни коли , за да се претрепят.Ето резултата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари