Полицията хвана бесния батка

0
Търновската полиция издири шофьора побойник от ул. „Магистрална”, утре дава показания
Търновската полиция издири шофьора побойник от ул. „Магистрална”, утре дава показания Снимка: Мария Йотова

Великотърновската полиция днес е предприела нужните действия след случая на агресия на ул. „Магистрална”, когато шофьор преби друг заради забележка за висока скорост.

Водачът е установен и му е връчена призовка. Утре ще се яви в РУ - В. Търново, за да даде показания. Установен е и авторът, заснел видеоклип със случката, публикуван в интернет. Утре той също ще даде показания в полицейското управление. Полицейските служители работят по установяване на потърпевш и очевидци. По случая е образувана преписка.” – се казва в официално съобщение от пресслужбата на Областната дирекция на МВР в старата столица.

Водач на автомобил с рег. номер СО 8947 ВР днес карал с висока скорост по ул. „Магистрална”, според очевидците на инцидента. Спирайки на светофара, негов възрастен колега се осмелил да му направи забележка, че излага останалите участници в движението на опасност. Тогава получил няколко тупаника от стопанина на колата със софийска регистрация.

В социалните мрежи се появиха клипове на екшъна и събират възмущението на великотърновци. Оказа се, че потърпевшият е британец.

От Дирекцията на МВР във Велико Търново апелират към гражданите, когато станат свидетели на извършвани нередности, незабавно да сигнализират на тел. 112.

[ Гледайте кадри от нападението ]

Източник: velikotarnovoutre.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари