Полицията арестува 23 души за боеве с кучета

0
Задържаните са между 17 и 63-годишна възраст
Задържаните са между 17 и 63-годишна възраст Снимка: Емил Кацаров, bTV

Задържаните са между 17 и 63-годишна възраст

Арестуваха участници в нелегални боеве с кучета и залагания край Панагюрище. Битките са се провеждали в труднодостъпен терен в местността „Влайков връх“ край панагюроското село Елшица. Арестувани са 23 души, предаде bTV.

Работата на полицаите била силно затруднена заради труднодостъпния район. Уговорките за залаганията и мястото на срещата били обсъждани единствено в затворени канали в интернет приложения за комуникация.

В неделя следобед органите на реда пристъпили към действие. Периметърът около местността бил блокиран и в полицейския капан попаднали общо 20 мъже и 3 жени на възраст между 17 и 63 години. Те живеят в различни краища на страната - Пазарджик, Пловдив, София, Хисаря Хасково, Чирпан, Бяла Слатина, Враца, Асеновград, Старосел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари