Полицейски произвол срещу мирни граждани в столично заведение

2
Oрганите на реда влизат в заведението и с палки налагат фенове
Oрганите на реда влизат в заведението и с палки налагат фенове

Oрганите на реда влизат в заведението и с палки налагат фенове

Сигналът е от Сдружението на заведенията в България - Полицейски произвол срещу мирни граждани в столично заведение. За това сигнализират от Сдружението на заведенията в България. В свое съобщение те изпратиха и видео до медиите.

По първоначална информация има и пострадали унгарски фенове.

На кадрите се вижда как органите на реда влизат в заведението и с палки налагат фенове.

"Нищо не виждам, хора, защо ме удряш", пита протестиращ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Яяя, ти да видиш!
    Педи Денков май се усети накъде духа вятъра: "Не може да си затворим очите за сцените, в които полицаи биха и ритаха граждани. Отчитайки всичките тези обстоятелства, предприех следните действия: - Възложих разследване на случаите на насилие от отделни полицаи. Техните имена трябва да станат ясни и те да получат най-високи дисциплинарни наказания, включително и уволнения". И какво сега милиционери? Заради малоумието ви, сбогом сигурна заплатка, сбогом ранна пенсия, сбогом социални придобивки и благинки :))) Петима полицая да уволни и ще гласувам за този!
  • 6
    8
    До 7мия трол
    "Следущииии" път ще го набия до сливиците на оскотялата ти рушлямска майка, жалко тероруZZстанско тролче, ясно ли ти е? Айде у лева, капут скъсан! ОСТАВКА НА БФС И СДВР!!!
  • -5
    7
    До КоМеНтАр 5
    Следущииии път иди там лично и дай личен пример как става адвокате.Направи показно.Сигурен съм че 1600 полицаи ще те последват след твоето професионално показно обучение на личният състав.Дай им сеетъл пример.Иди по тениска,шорти и със сламена шапка на глава Хвърли се в боя инструкторе.Всички ще са възхитени.Вържи шорти здраво,тури найлонова кесия отзад.
  • 4
    6
    А, НЕ!
    Това не е за оставки! Това вече е престъпление по няколко чл. от НК !!! Алоууу, ПРОКУРАТУРАТА! ГЛАВНАТА! Вие виждате ли? Пребитите хора и изпотрошеното заведение от милиционерите! Тия ченгета си имат едентификационни номера, много добре се знае кои са! С по три имена и ЕГН. Това дори не е превишаване на права! Това е ХУЛИГАНСТВО на обществено място. чл.325 ал.2 - да ви подсетя. А пребитите по на бързия начин да заведат дела за обещетения.
  • 3
    5
    до тъпото ченге 2
    Дори и да палят и да трошат, нямаш право да биеш никого тъпа полицейска курво агресивно. Учили са те как да задържаш в школата, най много да притиснеш някого докато му слагаш белезниците и го задържаш. ТОЧКА ! От там нататък образувате производство и нещата поема съда. За нашата ченгеджийска тъпа пасмина подобни дни са празници в които с кеф излизат да развъртят палките и да намачкат хората. Това много ги кефи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари