Полицаят, който се самоуби е страдал от неизлечима болест?

0
Преди да вземе крайното решение, Боян Котев два пъти е лежал в болница / Снимката е илюстратвина/
Преди да вземе крайното решение, Боян Котев два пъти е лежал в болница / Снимката е илюстратвина/

37-годишният полицай Боян Котев, който се самоуби в тоалетна в сградата на КАТ-София, освен лични е имал и здравословни проблеми, пише "Телеграф".

Усмихнатият и лъчезарен мъж, известен сред колегите си като Бобката, два пъти е лежал в болница заради неизлечима болест, разказаха потресени негови колеги.

"Освен заболяването си беше се разделил и преди време с жена си. Може би му е дошло прекалено много", казаха работещи в сградата на Пътна полиция в столичния квартал "Дървеница". Котев работел заедно с още двама членове на семейството си в КАТ. Майка му била секретарка на един от началниците, докато жена му била назначена на трудово-правни отношения в електронния център, отговарящ за обработка на документи.

37-годишният полицай пък бил в група "Видеоконтрол", където обработвал снимките от мобилните радари на Пътна полиция, идващи от цялата страна. Боян поддържал добри отношения с бившата си вече съпруга. Твърденията, че са се карали преди трагичния инцидент от четвъртък, не отговарят на истината, посочиха техни колеги.

Катаджията и жената, от която има дъщеря, се засекли сутринта на входа и се поздравили. Към 11 часа той влязъл в тоалетната на четвъртия етаж, допрял дулото на слепоочието си и натиснал спусъка. След няколкочасови разпити се установило, че най-вероятно крайното решение е взето заради заболяване и семейни проблеми.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари